TRIPLE_'S'_INSIDE

By: mizi pasillas

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Oct-2008 00:08 Email | Share | | Bookmark
Outing Zoo Negara (251008)

woahh!!zoo negara!!aper yg anda smua tahu dgn zoo negara?tempat lepaknye haiwan, serangga, dan binatang yang kita jarang lihat kat luar..ader lebih kurang 1000 jenis haiwan yg ader kt sini..nk listkn kat sini xleh la..sbb byk sgt..aku listkn gambar yg sempat aku amik je..kekeke..but overall, it was fun!..sbb dpt lihat gak byk ragam manusia sekeliling yg melihat makhluk tuhan yg lain spesis dgn mereka..time ni aku pi ngan my partners!mister Efiz & mister Phel ..so ape lagi?let the pics do the talking lah..hehehe..

zirafah..haiwan paling tinggi didunia dan ketinggian bleh mencapai lebih dr 5 meter!













so kat bwh plak aku letak riak2 wajah dan ragam manusia yg bekunjung ke zoo..



















Tuesday, 21-Oct-2008 07:44 Email | Share | | Bookmark
majlis tunang couzin ku..Bro Kamal - 181008

haih..makin ramai sepupu ku dh nak naik ke jinjang pelamin dan tahun bakal menyaksikan sorang lg sepupuku kawen..sabtu lepas majlis pertunangan beliau dgn pasangannye..tarikh kawin nyer x ingat la tp dlm bulan doblas..retroclick mungkin beraksi utk amik precious moment beliau ngan future wife ..ape pun tahniah dr ku sekeluarga!more pics will b upload later or maybe this week..huhuhu..aku pun tgh bz mengejar assingment n prepare utk exam next coming week..huhuhu..hope smua nyer baik2 belaka dan berjalan ngan lancar selancar2 nye..insyallah...

kakak ija my beloved sis (tudung merah) ngan cik ros (my sporting aunty)!
- aku dh adjust color n brightness so nmpak kewl n hidup skit gambo..hehehe..comment guys!


dr kiri maklong, my beloved mommy!!, and cik ros.


ini dia tunang dan bakal isteri abg kamal..abg kamal xde dlm gambo sbb dia lepak kat umah smbil berdebor2..heehehe..relax bro!


"yahoo!!!anak sedara aku dh ada tunang!!"hehehehe...itulah reaksi pakcik aku yg
juga sporting mcm makcik aku gak bila dia tau anak sedara dia betunang..kekeke


makcik ni pun ketawa tgk gelagat pakcik aku td..beliau antara family member sebelah pompuan yg hadir ari tu..


bekas cincin tunang..


ini lah dia cincin yg telah disarungkn ke jari manis tunang abg kamal...


Friday, 10-Oct-2008 00:52 Email | Share | | Bookmark
Potret yg x berapa potret - Amar Khalish B. Norhamizan

Ello!Nama shaya Amar!!Shaya br je berumur 2 thn!shaya shuke gurau2 ngan pakchik Jiji shaya!tgk la gambar2 shaya nie..smua pakchik Jiji yg amik!chomel kan shaya?!time kashih!kekekeke










Tgk kat atash tu! chomel2 kn gambar amar!!nk tgk lg ke?..kena tunggu amar jumpe pakchik jiji lg la...amar duk jauh ngan pakchik jiji skrng ni..rindu pakchik jiji!!!waaaaaa!!!..kekekeke



Tuesday, 7-Oct-2008 03:05 Email | Share | | Bookmark
Malam Raya







Monday, 6-Oct-2008 15:06 Email | Share | | Bookmark
Ziarah Pusara Tokwan & Maktok









[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net